Един от най-колоритните и любими участници в Игри на волята 5

...
Един от най-колоритните и любими участници в Игри на волята 5
Коментари Харесай

Груб в Игри на волята, но грижовен в реалния живот: какво сподели Гатьо за своето семейство

Един от най-колоритните и обичани участници в " Игри на волята "  5 напусна предаването и се раздели с фантазията си за огромната победа.  Пеньо Гатевски - Гатьо се изправи в почтена елиминационна борба против Мастагарков, беше безусловно равносилен съперник за най-силния войник от племето на Старейшините , само че за жалост няколко момента на закъснение по трасето му костваха успеха. Въпреки това Гатьо си потегли като същински войник от " Игри на волята ", създавайки може би най-запомнящото се присъединяване в тазгодишния сезон на риалитито.

Веднага след своето отпадане Гатьо гостува в формалния подкаст на " Игри на волята " -, където открехна вратата към своя персонален живот и показа за всички инциденти, през които е минал в най-екстремното телевизионно риалити в българския ефир.
                             

Още със стъпването си на Арената Гатьо се причисли към племето на Гладиаторите, където трябваше да потвърди своите лидерски умения. Щастието на командосът от Пловдив не продължи дълго, тъй като след неверен залог в една от кастинг борбите в предаването, той беше покорен и се причисли към тима на Амазонките.

Пред водещата на подкаста Ива Иванова той показа за този повратен миг: “Почувствах се потиснат, когато ме открадна Виктория ” и добави, че в този миг за него шоуто е завършило.
                             

В началото на предаването Пеньо Гатевски - Гатьо беше един от най-недолюбваните играчи, само че доста бързо по-късно се трансформира в любим на цяла България. Откъсването му от напълно мъжкото племе на Гладиаторите и присъединението му към Амазонките беше една от най-коментираните тематики при започване на сезона, а до последния ден на неговия престой всички чакаха да облече жълтия екип. Това обаче по този начин и не се случи, защото някогашният боен се обиди от отношението на дамите към мъжете в тима. Разочарован той показа в подкаста:

" Бях подмамен от Амазонките. Когато спечелихме видео позвъняването на кастинг борбата и те избраха аз да се чуя с моето семейство, тогава в действителност доста ме разчувстваха и си споделих " Тези хора държат на мен ", само че в следствие разбрах, че това е просто една машинация и си възвърнах остарялото мислене. "

Оказва се, че Гатьо е имал огромна потребност от това позвъняване и точно това бяха доводите, с които племето на Амазонките избраха точно той да получи тази привилегия. " В " Игри на волята "  не знаеш какво става с околните ти, не знаеш какво се случва, здрави ли са, живи ли са, " споделя върлият Гладиатор.   Гатьо показа, че по време на присъединяване му от продукцията са го уведомили, че едно от децата му е минало през интервенция на трета сливица и това доста го е тормозило, защото не е знаел по какъв начин е протекла интервенцията и дали всичко със семействтото му е наред. 

Гатьо не е приел загубата си в борбата против Мастагарков тежко. Разкрива, че първите му мисли след края на предаването били " Паля колата, газ към Пловдив и оставям всичко зад тила си. " Въпреки това съжалява, че не е съумял да стигне до финала, което беше неговата цел в предаването. 

Бившият командос направи шокиращо самопризнание в " След игрите ". В началото на присъединяване му в предаването той имаше по-скоро отрицателен облик и беше един от най-критикуваните от феновете играчи. Не крие, че поради това е получавал смъртни закани и фотоси на прорезни рани в своя Instagram профил.
                             

Той споделя, че преди е имал доста фотоси на децата му и на брачната половинка му в Instagram, само че ги е изтрил поради тези нападателни закани. Споделя също, че отрицателното отношение към него след старта на предаването се е отразило и на взаимоотношенията със брачната половинка му, защото цялото семейство е било наранено от вълната от рецензии и закани.

Категоричен е, че същинската обич, онази, при която оставяш с някой за цялостен живот, съществува. 

В “След Игрите ” Гатьо показа и за най-големите си страхове: “Страх ме е да не се случи нещо с някой мой непосредствен. Други страхове нямам! Другите страхове се преодоляват. Всеки човек го е боязън. ”
                             

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР